Help!

hungapp - help 4

 
Post new topic   General Reply to Topic (not reply to a specific post)    Forums Home -> Application Errors RSS
Next:  File labels - Only the first page prints on the c..  
Author Message
bizzieb7302
External


Since: Sep 25, 2006
Posts: 4



PostPosted: Tue Sep 26, 2006 12:56 am    Post subject: hungapp
Archived from groups: microsoft>public>word>application>errors (more info?)

has anybody encountered
szAppName : iexplore.exe szAppVer : 7.0.5700.6 szModName : hungapp

szModVer : 0.0.0.0 offset : 00000000

If you know of a workaround, please let me know. I get this error often,
even exiting word 2007. I have the full download of office 2007 beta and
this didn't start until I download the beta version of explorer 7.0 and
office 2007 beta. i have the complete updates for both already. any help
will be appreciated. thanks
Back to top
TF
External


Since: Aug 06, 2004
Posts: 2613



PostPosted: Wed Sep 27, 2006 1:28 am    Post subject: Re: hungapp [Login to view extended thread Info.]
Archived from groups: per prev. post (more info?)

Are you using McAfee VirusScan? If so, it is probably because you have an
old incompatible version: upgrading should resolve the problem.


--
Terry Farrell - Word MVP
http://word.mvps.org/

"bizzieb7302" wrote in message

> has anybody encountered
> szAppName : iexplore.exe szAppVer : 7.0.5700.6 szModName : hungapp
>
> szModVer : 0.0.0.0 offset : 00000000
>
> If you know of a workaround, please let me know. I get this error often,
> even exiting word 2007. I have the full download of office 2007 beta and
> this didn't start until I download the beta version of explorer 7.0 and
> office 2007 beta. i have the complete updates for both already. any help
> will be appreciated. thanks
Back to top
bizzieb7302
External


Since: Sep 25, 2006
Posts: 4



PostPosted: Wed Sep 27, 2006 11:41 pm    Post subject: RE: hungapp [Login to view extended thread Info.]
Archived from groups: per prev. post (more info?)

i updated everything in McAfee and the problem is still occurring

"bizzieb7302" wrote:

> has anybody encountered
> szAppName : iexplore.exe szAppVer : 7.0.5700.6 szModName : hungapp
>
> szModVer : 0.0.0.0 offset : 00000000
>
> If you know of a workaround, please let me know. I get this error often,
> even exiting word 2007. I have the full download of office 2007 beta and
> this didn't start until I download the beta version of explorer 7.0 and
> office 2007 beta. i have the complete updates for both already. any help
> will be appreciated. thanks
Back to top
bizzieb7302
External


Since: Sep 25, 2006
Posts: 4



PostPosted: Wed Sep 27, 2006 11:43 pm    Post subject: Re: hungapp [Login to view extended thread Info.]
Archived from groups: per prev. post (more info?)

McAfee says everything I have is update, nothing to upgrade to. Any other
suggestions?

"TF" wrote:

> Are you using McAfee VirusScan? If so, it is probably because you have an
> old incompatible version: upgrading should resolve the problem.
>
>
> --
> Terry Farrell - Word MVP
> http://word.mvps.org/
>
> "bizzieb7302" wrote in message
>
> > has anybody encountered
> > szAppName : iexplore.exe szAppVer : 7.0.5700.6 szModName : hungapp
> >
> > szModVer : 0.0.0.0 offset : 00000000
> >
> > If you know of a workaround, please let me know. I get this error often,
> > even exiting word 2007. I have the full download of office 2007 beta and
> > this didn't start until I download the beta version of explorer 7.0 and
> > office 2007 beta. i have the complete updates for both already. any help
> > will be appreciated. thanks
>
>
>
Back to top
bizzieb7302
External


Since: Sep 25, 2006
Posts: 4



PostPosted: Thu Sep 28, 2006 12:24 am    Post subject: RE: hungapp [Login to view extended thread Info.]
Archived from groups: per prev. post (more info?)

After receiving hung apps for the browser, I am now unable to open any office
application. I get the error message unable to open because of not enough
disk space or other programs running. There is nothing else open on the
computer and I have 209 GB of free space. the Task manager shows CPU usage
at 3% now what?

"bizzieb7302" wrote:

> i updated everything in McAfee and the problem is still occurring
>
> "bizzieb7302" wrote:
>
> > has anybody encountered
> > szAppName : iexplore.exe szAppVer : 7.0.5700.6 szModName : hungapp
> >
> > szModVer : 0.0.0.0 offset : 00000000
> >
> > If you know of a workaround, please let me know. I get this error often,
> > even exiting word 2007. I have the full download of office 2007 beta and
> > this didn't start until I download the beta version of explorer 7.0 and
> > office 2007 beta. i have the complete updates for both already. any help
> > will be appreciated. thanks
Back to top
TF
External


Since: Aug 06, 2004
Posts: 2613



PostPosted: Thu Sep 28, 2006 3:18 pm    Post subject: Re: hungapp [Login to view extended thread Info.]
Archived from groups: per prev. post (more info?)

Sorry, I've no idea and it is difficult to diagnose conflicts from a
distance! FWIW, I was using Windows XPsp2, IE7 beta, Office 2007b2 and
VirusScan v8 without any problems. I've now using Vista Ult RC1 with Office
2007 b2tr and VirusScan v8.5 without problem too. So I don't think these
should conflict: my thoughts are either IE7 is broken (try reinstalling it)
or there is a strange conflict with another driver.

terry

"bizzieb7302" wrote in message

> McAfee says everything I have is update, nothing to upgrade to. Any other
> suggestions?
>
> "TF" wrote:
>
>> Are you using McAfee VirusScan? If so, it is probably because you have an
>> old incompatible version: upgrading should resolve the problem.
>>
>>
>> --
>> Terry Farrell - Word MVP
>> http://word.mvps.org/
>>
>> "bizzieb7302" wrote in message
>>
>> > has anybody encountered
>> > szAppName : iexplore.exe szAppVer : 7.0.5700.6 szModName :
>> > hungapp
>> >
>> > szModVer : 0.0.0.0 offset : 00000000
>> >
>> > If you know of a workaround, please let me know. I get this error
>> > often,
>> > even exiting word 2007. I have the full download of office 2007 beta
>> > and
>> > this didn't start until I download the beta version of explorer 7.0 and
>> > office 2007 beta. i have the complete updates for both already. any
>> > help
>> > will be appreciated. thanks
>>
>>
>>
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   General Reply to Topic (not reply to a specific post)    Forums Home -> Application Errors All times are: Eastern Time (US & Canada)
Page 1 of 1

 
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum