Help!

Install bugs: XFCE+LXDE

 
Post new topic   General Reply to Topic (not reply to a specific post)    Forums Home -> General Discussions RSS
Next:  Bug#597713: A Debian tested clvmd RA script  
Author Message
Chester A. Arthur
External


Since: Jul 14, 2010
Posts: 2



PostPosted: Wed Jul 13, 2011 2:10 pm    Post subject: Install bugs: XFCE+LXDE
Archived from groups: alt>os>linux>debian (more info?)

I went to bugs.debian.org to try to find if these 2 problems had been
reported, but found navigation of that system difficult. As it suggested,
I went to Google Groups, but found nothing on these 2 problems. So I'm
reporting them here.

1)Installed debian-6.0.2.1-amd64-xfce+lxde-CD-1.iso
But it only installed LXDE. Had to install XFCE manually. This is false
advertising.

2)When installing XFCE, it kept prompting me to insert the install CD.
But there is no install CD. I installed from a thumbdrive created using
UNetBootin. CDs are passe.

Edited sources.list. The installer is making unwarranted assumptions.
Back to top
Norman Peelman
External


Since: Jan 13, 2009
Posts: 43



PostPosted: Wed Jul 13, 2011 10:09 pm    Post subject: Re: Install bugs: XFCE+LXDE [Login to view extended thread Info.]
Archived from groups: per prev. post (more info?)

On 07/13/2011 11:10 AM, Chester A. Arthur wrote:
> I went to bugs.debian.org to try to find if these 2 problems had been
> reported, but found navigation of that system difficult. As it suggested,
> I went to Google Groups, but found nothing on these 2 problems. So I'm
> reporting them here.
>
> 1)Installed debian-6.0.2.1-amd64-xfce+lxde-CD-1.iso
> But it only installed LXDE. Had to install XFCE manually. This is false
> advertising.
>
> 2)When installing XFCE, it kept prompting me to insert the install CD.
> But there is no install CD. I installed from a thumbdrive created using
> UNetBootin. CDs are passe.
>
> Edited sources.list. The installer is making unwarranted assumptions.

Isn't that a minus sign in front of xfce and a plus sign in front of
lxde? Looks like you got what you asked for. Wink


--
Norman
Registered Linux user #461062
AMD64X2 6400+ Ubuntu 8.04 64bit
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   General Reply to Topic (not reply to a specific post)    Forums Home -> General Discussions All times are: Eastern Time (US & Canada)
Page 1 of 1

 
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum