Help!

Install with a PPPoE ISP connection-seeking help

 
Post new topic   General Reply to Topic (not reply to a specific post)    Forums Home -> SmoothWall RSS
Next:  Smoothwall with BT Home hub  
Author Message
Karl
External


Since: Jun 19, 2007
Posts: 1



PostPosted: Tue Jun 19, 2007 5:16 am    Post subject: Install with a PPPoE ISP connection-seeking help
Archived from groups: alt>os>linux>smoothwall (more info?)

I have a pr LAN at home with a wireless ISP access point nearby for
the Red side of things. Running 2-3 PC on the Green side. I performed
the 2.0 installation, however I don't get the one single "beep", just
the three ones. which indicates to me the PC is not talking to the Red
NIC. Also I seem to remember having to "fool" SW for a PPPoE
connection, but don't remember what I did. Wish I took better notes.
Perhaps I need to do a ADSL arrangement even though I'm PPPoE? Anyone
know what to do?

Also, when I get this up and running, can I "save" the paremeters on a
floppy (like the installation shows), then, later do a restore this
with disk, for another PC with different hardware, including
different NICs (with different Mac addresses) ?
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   General Reply to Topic (not reply to a specific post)    Forums Home -> SmoothWall All times are: Eastern Time (US & Canada)
Page 1 of 1

 
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum