Help!

512 chassis fan not detected

 
Post new topic   General Reply to Topic (not reply to a specific post)    Forums Home -> Hardware Help RSS
Next:  “I pledge to be of service to Barack Obama”  
Author Message
scarritr



Joined: Jun 10, 2005
Posts: 1



PostPosted: Thu Sep 03, 2009 3:55 pm    Post subject: 512 chassis fan not detected

Picked up a surplus HP D530 CMT P4 2.8Gh ... pretty standard business desktop. Worked with it for some time. Then out of nowhere, "512 chassis fan not detected" appears as a system error upon boot up. The further instructions say to Press F1 to continue. I do, the machine boots, and everything is normal. But it's a pain in the rear to do this every time I boot !

There was no chassis fan in the machine when I bought it, and it ran normal and fine for several months. Afterwards, when not making any headway otherwise, I installed a chassis fan using the nearest motherboard power pins... no dice. I hooked the fan to another set of power pins ... no dice.

I've checked the BIOS and find nothing that might relate to a fan.

Ideas ?? Help ... !!

Thanks in advance !
Back to top
zlim



Joined: Mar 11, 2005
Posts: 2747



PostPosted: Thu Sep 03, 2009 7:27 pm    Post subject:

http://forums13.itrc.hp.com/service/forums/bizsupport/questionanswer.d...dmit=10
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   General Reply to Topic (not reply to a specific post)    Forums Home -> Hardware Help All times are: Eastern Time (US & Canada)
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum